Θυροτηλέφωνο με Ακουστικό Golmar T-ART/G2+

59,52 
Χωρίς ΦΠΑ: 48,00 
20011-290
Άμεση Παραλαβή / Αποστολή 1-3 μέρες
+

Θυροτηλέφωνο με Ακουστικό Golmar T-ART/G2+

  • Ψηφιακή εγκατάσταση 2 καλωδίων G2+
  • Περίβλημα κατασκευασμένο σε γυαλισμένο ABS λευκό χρώμα.
  • Αποσπώμενο καλώδιο τηλεφώνου με βύσματα.
  • Χωρητικά κουμπιά με ακουστική επιβεβαίωση αφής.
  • Εγκατάσταση επίτοιχη.

Τεχνικές Πληροφορίες

Προστασία απορρήτου συνομιλίας.
Λειτουργεία μην ενοχλείτε με οπτική ένδειξη.
Είσοδος για μπουτόν κουδουνιού διαμερίσματος.
Διαφορετικοί ήχοι κλήσεων ανάλογα με την προέλευση της κλήσης.
Ρύθμιση έντασης.
Διασύνδεση με άλλες οθόνες "G2+" στο ίδιο διαμέρισμα.
Πρόσθετο κουμπί το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση μιας δεύτερης κλειδαριάς ή για την ενεργοποίηση των φώτων της σκάλας όταν χρησιμοποιείτε μια μονάδα ψηφιακού ρελέ SAR-G2+.
Κατανάλωση 13mA.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,50 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.