Θυροτηλέφωνο Αντικατάστασης Universal TLINE Bitron Video AV1407/010

39,06 
Χωρίς ΦΠΑ: 31,50 
20011-004
Άμεση Παραλαβή / Αποστολή 1-3 μέρες
+

Θυροτηλέφωνο Αντικατάστασης Universal  TLINE Bitron Video  AV1407/010

Ελαφρύ, στιβαρό και εργονομικό T line - bitron Μοντέρνο, σοβαρό, κομψό με λεπτό σχεδιασμό. Δυνατότητα ρύθμισης του ήχου κλήσης και απομόνωσης Δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας με επιπλέον πλακέτα 6 μπουτόν Τα θυροτηλέφωνα είναι δυνατόν να λειτουργούν με όλους τους τύπους των τεχνολογιών: 1+ , 4+ , B-fast, Eurobus. Η το 1987 κατασκεύασε το θυροτηλέφωνο με την τεχνολογία 1+ . Με αυτήν την τεχνολογία επιτυγχάνουμε:

1. Εξοικονόμηση στο κόστος καλωδίων Δυνατότητα επίτοιχης ή επιτραπέζιας τοποθέτησης

 ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ UNIVERSAL AV 1407 /010 Για αντικατάσταση θυροτηλεφώνου από 43 μάρκες Συμβατό με τεχνολογία 4+ και 1+ Με ηλεκτρονικό ήχο και buzzer

2. 40% λιγότερο χρόνο εγκατάστασης

3. Εύκολη αντικατάσταση παλιών θυροτηλεφώνων

  • Εκδόσεις με λειτουργίες 4+n και 1+n.
  • Ρύθμιση έντασης του ήχου ομιλίας.
  • Ρύθμιση του ήχου κλήσης και απομόνωσης.
  • Κομψή και εργονομική σχεδίαση.
  • Επίτοιχη ή επιτραπέζια τοποθέτηση.
  • Διαστάσεις: 82 (Π) x 220 (Υ) x 53 (Β) mm

Download 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,50 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.