Σετ Πρέσσα με 60 Βίδες Γυψοσανίδας YATO

29,50 
Χωρίς ΦΠΑ: 23,79 
997-6000
Εξαντλήθηκε
+

Σετ Πρέσσα Με Βίδες Γυψοσανίδας YATO

Η πρέσα molly pin είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο σχεδιασμένο για γρήγορη, επαναλαμβανόμενη πτύχωση πείρων τοποθετημένων σε γυψοσανίδες ή υλικά με άδειο χώρο. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να στερεώσουμε φωτεινά στοιχεία σε γυψοσανίδες, όπως κρεμάστρες, εικόνες, ράφια, φωτιστικά τοίχου κ.λπ.
Η χρήση ενός εργαλείου πτύχωσης εξαλείφει τη χρονοβόρα εργασία με ένα κατσαβίδι, το τέλειο σφίξιμο του πείρου διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.

Για γρήγορη ενσωμάτωση μεταλλικών βυσμάτων σε γυψοσανίδα.

Τοποθετήστε τον πείρο στην τρύπα, τοποθετήστε την προεξέχουσα κεφαλή της βίδας στην μπροστινή υποδοχή της πρέσας και πιέστε σταθερά τους βραχίονες του εργαλείου. Η βίδα που τραβιέται θα σφίξει τον πείρο, επεκτείνοντάς τον στην "πίσω" πλευρά της πλάκας.

Εργαλείο πτύχωσης, καρφίτσες molly - 60 τεμ.

Τεχνικά δεδομένα

Βάρος (κιλά) 1,2500
Ποσότητα [τεμ] 1 + 60
Χρώμα μαύρο, κόκκινο
Υλικό γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,00 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.

Τα βασικά πλεονεκτήματα των λαμπτήρων LED σε σχέση με τους παλαιού τύπου λαμπτήρες πυρακτώσεως, φθορισμού, αλογόνου και CFL (Ηλεκτρονικές-Οικονομίας):

• Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος έως και 90%.

• Η διάρκεια ζωής τους είναι πάνω από 25.000 ώρες. (Διάρκεια ζωής κοινών λαμπτήρων 1000-4000 ώρες).

• Δεν εκπέμπουν υψηλές θερμοκρασίες (< 65 βαθμούς Κελσίου) και έτσι μειώνουν τον φόρτο και το κόστος

λειτουργίας των κλιματιστικών το καλοκαίρι.

• Δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες, όπως υδράργυρο, κάδμιο και μόλυβδο.

• Προσφέρουν άνετο και ξεκούραστο φωτισμό, με πολύ καλή ποιότητα χρώματος (CRI>80).

• Η τεχνολογία των παλαιών λαμπτήρων ήταν 90% θερμοκρασία και 10% ενέργεια-φως, ενώ οι λάμπες Led είναι 90% ενέργεια-φως και 10% θερμοκρασία.

• Οι λαμπτήρες 4ης γενιάς LED αντικαθιστούν τους παλαιούς λαμπτήρες χωρίς να αλλάξετε το φωτιστικό.

Επιπρόσθετα οικονομικά οφέλη. Αυτά προέρχονται από την αποφυγή συχνής αντικατάστασης λαμπτήρων, εργατικά κόστη, αποθηκευτικά κόστη, κλιματισμός, κλπ.

Προτείνουμε επίσης