Σετ Ποτηροτρύπανα Bimetal 8τεμ 22-73mm

AW TOOLS, Ποτηροτρύπανα
39,06 
Χωρίς ΦΠΑ: 31,50 
992-3001
Άμεση Παραλαβή / Αποστολή 1-3 μέρες
+

Σετ Ποτηροτρύπανα Μετάλλου 8τεμ 22-73mm

Σχεδιασμένα για την κοπή οπών σε χάλυβα, χυτοσίδηρο, ξύλο, αλουμίνιο, πλαστικά, ακρυλικό γυαλί, γυψοσανίδες κ.λπ.

Body made of alloy steel, teeth made of HSS M3 bi-metal steel, laser welded.
High temperature and wear resistant.
Progressive tooth pitch guarantees fast and precise drilling and highly efficient chip removal.
Perfect for making through holes for ventilation, sanitary and plumbing pipes as well as junction boxes and socket boxes, locks, halogen lighting, etc.
Designed for cutting holes in steel, cast iron, wood and wood-based materials, aluminum and non-ferrous metals and plastics, acrylic glass, plasterboards, etc. 
Requires the use of an adapter and pilot drill to operate.
All in case.

Technical data:
Teeth: HSS M3
Cylinder: alloy steel
Teeth per inch TPI: 4-6
Cutting depth: 40mm
Quantity: 8pcs
Weight: 1,290 kg

Set contains:
6 x hole saws: 22, 29, 35, 44, 67, 73 mm
2 x adapters with pilot drill bit

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,50 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.