Σετ Αλφαδοποίησης Πλακιδίων 1.5mm / 7-15 CLIP 300pcs. + WEDGE 100 pcs

26,00 
Χωρίς ΦΠΑ: 20,97 
850-0030
Εξαντλήθηκε
+

Σετ Αλφαδοποίησης Πλακιδίων 1.5mm / 7-15 CLIP 300pcs. + WEDGE 100 pcs

Το σύστημα ισοπέδωσης πλακιδίων μειώνει το χρόνο και αυξάνει την απόδοση κατά την τοποθέτηση πλακιδίων.
Βοηθά στη ρύθμιση του ύψους των πλακιδίων και συγκρατεί ομοιόμορφα τις άκρες τους καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σκλήρυνσης του υλικού στήριξης.
Εξασφαλίζει την επιπεδότητα μεταξύ των πλακιδίων, αποφεύγοντας τις ανομοιομορφίες.
Σχεδιασμένο για πλακάκια μεγαλύτερου μεγέθους.
Η σφήνα έχει μια αυλάκωση η οποία, όταν τοποθετηθεί στο κλιπ, σταθεροποιεί και εγγυάται σταθερή πρόσφυση του κεραμιδιού.
Το προφίλ σκέλος συνδετήρα που εισάγεται κάτω από το κεραμίδι αντισταθμίζει την ένταση κατά την εισαγωγή της σφήνας.
Κατασκευασμένο από εύκαμπτο πλαστικό.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοίχους και δάπεδα.

Τεχνικά δεδομένα:
Πλάτος αρμού ελάχιστο: 1,5mm
Πάχος πλάκας: 7-14mm
Βάρος: 1.450 κιλά

Το σετ περιέχει:
100 x κλιπ
300 x σφήνες
Πλαστικός κουβάς

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,00 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.

Παρόμοια Προϊόντα

Προτείνουμε επίσης