Κόφτης Σωλήνων PVC 3-42mm 809-1001

13,00 
Χωρίς ΦΠΑ: 10,48 
809-1001
Εξαντλήθηκε
+

Κόφτης Σωλήνων PVC 3-42mm 809-1001

Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό σκληρυμένο χάλυβα με σκληρότητα 56-58 HRC.
Σώμα και λαβή από κράμα αλουμινίου, επικαλυμμένο σε σκόνη.
Ο ενσωματωμένος μηχανισμός καστάνιας μειώνει την προσπάθεια.
Η λεπίδα καστάνιας 9 βημάτων αποτρέπει την παραμόρφωση του σωλήνα.
Σχεδιασμένο για κοπή πλαστικών (PVC, PP, PU, PE, ελαστικός σωλήνας) και σωλήνων κ.λπ.
Εξοπλισμένο με μάνδαλο ασφαλείας.

Τεχνικά δεδομένα:
Εύρος κοπής: 3-42 mm
Συνολικό μήκος: 230 mm
Βάρος: 0,440 kg

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,00 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.