Έκπτωση 28%

Καταγραφικό NVR WiFi 4 καναλιών 2MP HIKVISION - DS-7104NI-K1/W/M(C)

HIKVISION, έως 4MP, 4ch
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 228,16 
165,42 
Χωρίς ΦΠΑ: 133,40 
Κερδίζετε: 62,74 € (28%)
HIK11985
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Καταγραφικό NVR WiFi 4 καναλιών 2MP HIKVISION - DS-7104NI-K1/W/M(C)

Καταγραφικό NVR WiFi 4 καναλιών
Διαθέτει Video Content Analytics
Δέχεται 1 σκληρό δίσκο έως 6TB
Έξοδος είκονας HDMI/VGA σε ενάλυση 2MP
2 κεραίες WiFi συχνότητας 2.4 GHz
Ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων 144 Mbps
Πρωτόκολλα IEEE 802.11b/g/n
Καταγραφή σε ανάλυση έως 4MP
2 × USB 2.0 πίσω

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,50 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.