Έκπτωση 25%

Καταγραφικό DVR AcuSense 16 καναλιών 4MP HIKVISION - iDS-7216HQHI-M2/S

HIKVISION, έως 4MP, 16ch
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 466,24 
349,68 
Χωρίς ΦΠΑ: 282,00 
Κερδίζετε: 116,56 € (25%)
HIK11822
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Καταγραφικό DVR AcuSense 16 καναλιών 4MP HIKVISION - iDS-7216HQHI-M2/S

Το AcuSense καταγραφικό iDS-7216HQHI-M2/S διαθέτει motion detection 2.0 μέσω αλγορίθμου βαθιάς μάθησης σε όλα τα αναλογικά κανάλια. Έτσι μπορεί να κάνει αναγνώριση και ταξινόμηση ανθρώπων και αυτοκινήτων μειώνοντας του ψευδό-συναγερμούς. Επίσης υποστηρίζει γρήγορη αναζήτηση συμβάντων. Το motion detection 2.0 δεν μπορεί να είναι ενεργοποιημένο ταυτόχρονα με τη περιμετρική προστασία. Ενεργοποιώντας το ένα, απενεργοποιείται το άλλο.

Καταγραφικό DVR AcuSense 16 καναλιών 4MP
Καταγραφή σε ανάλυση 4MP Lite
Μπορούν να συνδεθούν έως 8 κάμερες IP ανάλυσης 4MP
Συμπίεση H.265 Pro+/H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264
Δέχεται 2 σκληρούς δίσκους έως 10TB
Audio In/Out : 1/1
1xUSB 2.0 μπροστά και 2xUSB 3.0 πίσω
*Υπάρχει περίπτωση ορισμένα αναλογικά πρωτόκολλα CVBS τρίτων κατασκευαστών ή παλαιότερης τεχνολογίας να μην αναγνωρίζονται.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,00 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.

Παρόμοια Προϊόντα

Προτείνουμε επίσης