Έκπτωση 25%

Kαταγραφικό 8 καναλιών που υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες ΑΙ DAHUA - NVR4108HS-8P-4KS2/L

Dahua, έως 8MP, 8ch
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 440,20 
331,08 
Χωρίς ΦΠΑ: 267,00 
Κερδίζετε: 109,12 € (25%)
DAH12297
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Kαταγραφικό 8 καναλιών που υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες ΑΙ DAHUA - NVR4108HS-8P-4KS2/L

Η νέα γενιά καταγραφικών της σειράς 4. Σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά υποστηρίζουν τα προηγμένα video analytics από τις κάμερες σειράς 5, face detection και people counting.

Καταγραφικό 8 καναλιών
Με 8 ενσωματωμένες θύρες PoE
Θέση για 1 σκληρό δίσκο μέχρι 10ΤB
Network Bandwidth: Mέχρι 80Mbps για καταγραφή
Decoding Capability: 8 x 1080p στα 30fps
Περιμετρική προστασία και SMD+ σε 8 κανάλια (εφόσον συνδυάζεται με κάμερες που υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες)
Ανίχνευση προσώπου σε 4 κανάλια (εφόσον συνδυάζεται με κάμερες που υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες)
Έξυπνη αναζήτηση για γρήγορο εντοπισμό στόχου. Μπορούμε να επιλέξουμε να δούμε μόνο τα alarm από την περιμετρική προστασία και να επιλέξουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσώπου (φύλο, ηλικία, έκφραση, μούσι, μάσκα, γυαλιά) για αναζήτηση.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,50 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.