Καλώδιο Εύκαμπτο Στρόγγυλο Αριθμημένο YSLY-JZ 9X1mm² DR YSL

Varius, 9
2,36 
Χωρίς ΦΠΑ: 1,90 
10103-060
Άμεση Παραλαβή / Αποστολή 1-3 μέρες
+

Καλώδιο Εύκαμπτο Στρόγγυλο Αριθμημένο YSLY-JZ 9X1mm² DR YSL

ΔΙΑΤΟΜΗ (mm²) : 9x0.75

Δομή Καλωδίων YSLY:
Αγωγοί : Λεπτόκλωνοι συνεστραμμένοι
αγωγοί καθαρού χαλκού VDE 0295
Μόνωση : PVC ( DIN VDE 0207)
Μανδύας : Αυτοσβηνόμενο & βραδύκαυστο PVC
Ακτίνα Κάμψης : (10 x D) mm
Θερμοκρασία Λειτουργίας : +40°C - +70°C
(150°C σε κατάσταση βραχυκυκλώματος)
Τάση Λειτουργίας : 300V
Αντοχή Τάσης : 2000V για 5 min
Δοκιμές Καύσης : VDE 472 part 804 IEC-332-1

Κωδικός Χρωμάτων : VDE 0293
(μαύροι αγωγοί με συνεχόμενη λευκή αρίθμηση)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Αποστολή με Courier στον χώρο σας (Ελλάδα)
Speedex

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 3,50 , ενώ το κάθε το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€/kg. Στην περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή! Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.60€

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (Ελλάδα) 

Το Electronio θέλοντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, με τις καλύτερες δυνατές τιμές προτείνει κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους, να επιλέγετε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.

Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω Πιστωτικής Κάρτας.

Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας καλύπτουν το κόστος μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη ! Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών.

Προτείνουμε επίσης